CURRICULUM VITAE

CURRICULUM VITAE

Met een opvallende en persoonlijke CV val je op tussen de rest. Een goede lay-out pakt de aandacht, wekt interesse, is overzichtelijk en prettig om te lezen. Een hele grote kans op een uitnodiging voor een gesprek voor die droombaan.

 

Zodra de teksten en beelden verwerkt zijn in je CV, is dit ook een mooie gelegenheid om je Linkedin-profiel aan te passen en bij te werken. En wat dacht je van een post, om te laten zien dat je beschikbaar bent. Ik kan je daar ook bij helpen.

 

Een aantal voorbeelden van lay-outs; 


Wil je ook een mooie, persoonlijke CV?

Neem dan contact op. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Deze website gebruikt cookies. Hierdoor kan de website optimaal blijven werken en kan het gebruik van de website (anoniem) geanalyseerd worden. Door op "Accepteer" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Bekijk onze Cookieverklaring.