MAAK JE ZICHTBAAR

Met het juiste beeld op Social Media kun je in een mum van tijd de aandacht trekken. En dan kan het zijn dat je opeens zichtbaar bent! Wel handig als je dan je logo, huisstijl en website op orde hebt.¬†Is dat niet het geval, dan trek maar aan de bel ūüôā¬†Mocht je deze zaakjes al wel voor elkaar hebben, dan zou je het volgende weleens nodig kunnen hebben;

 

Social Media beelden (zodat het zin heeft om berichten te plaatsen)

Huisstijl visuals (die laten zien dat jij de afzender bent)

Powerpoint template (om zelf een gave presentatie in elkaar te draaien)

Digitale brieven (omdat briefpost niet meer in de brievenbus terecht komt)

Infographics (omdat je het lekker duidelijk en simpel wilt houden)

 

 

Social Media beelden
Je wil graag opvallen tussen de rest en je plaatst natuurlijk niet voor niets dat bericht. Jouw bericht moet zoveel mogelijk gelezen en gedeeld gaan worden. Dat vraagt dus om een uitnodigend beeld!

 

Huisstijl visuals
Je kent het vast wel; beelden waarbij (zelfs zonder afzender) meteen duidelijk is waar het vandaan komt. Hoe fijn zou het zijn om een mooie serie beelden (afgestemd op jouw huisstijl en imago) te kunnen gebruiken voor jouw website, nieuwsbrief, advertentie of in je presentatie? Geen gedoe met auteursrechten, gewoon rechtenvrij en onbeperkt bruikbaar.

 

Powerpoint template
Een flitsende presentatie maken, zonder afhankelijk te zijn van je vormgever ūüėČ
Een goede basis waar je heel gemakkelijk eigen content in plaatst. Vervolgens kun je de presentatie ook nog eens mailen, delen via Social Media en als download plaatsen op de website. Hoe handig is dat!

 

Digitale brieven
Verstuur je je brieven nog per post?¬†Dan heb je vast en zeker al medere malen de vraag gekregen om deze per mail nog eens na te sturen.¬†Maar wat een gedoe om dit om te zetten naar een digitale versie.¬†Een digitale basis is niet alleen kosten- en milieusparend, het ziet er strak uit¬†en het is met zo‚Äôn sjabloon ‚ÄĚappeltje-eitje‚ÄĚ om een mooi briefje te tikken.

 

Infographics
Ellenlange verhalen, daar zit niemand op zit te wachten. Laat liever een krachtig beeld met weinig tekst zien die naadloos aansluit op jouw verhaal. Een grafische illustratie die het ook nog eens goed doet op Social Media, tijdens presentaties, bij dat ingewikkelde artikel en zelfs als poster aan de muur op kantoor.

 

Als je nog wat meer wil zien, voor ynParley heb ik een uitrol gemaakt van heel wat van dit soort items.
(In het zoekvenster even “ynParley” intikken)

Deze website gebruikt cookies. Hierdoor kan de website optimaal blijven werken en kan het gebruik van de website (anoniem) geanalyseerd worden. Door op "Accepteer" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Bekijk onze Cookieverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.