SEO EN GOOGLE

SEO = Search Engine Optimization = het optimaliseren van websites voor mensen die zoekmachines gebruiken.

Zoekmachine-optimalisatie is het verbeteren van factoren om het aantal bezoekers van de website te verhogen, doordat de website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) beter kan worden gevonden.


Belangrijke factoren zodat je website hoger in Google scoort;

  Linkbuilding
•  Gebruikersgemak
•  Meer pagina’s aanmaken
•  SEO – Google vriendelijk
•  Social Media
•  Diensten Google

 

Linkbuilding

Het aanleggen van ”links” richting je website, welke op een natuurlijke manier verkregen zijn. De beschrijving van de ”link” is erg belangrijk. Het moet duidelijk zijn waar de site of pagina over gaat.

 

Gebruikersgemak

Maak je website vanuit het oogpunt van de bezoeker. Deze moet op een gemakkelijke manier door je site kunnen surfen en de informatie kunnen vinden. Denk hierbij aan de navigatie en de interne links.

 

Meer pagina’s aanmaken

Elke pagina kun je voorzien van een kleine hoeveelheid informatie en een passende afbeelding. Gebruik de juiste SEO-technieken zodat de pagina geoptimaliseerd is voor Google. Start eventueel met een ”blog”.

 

SEO – Google vriendelijk

Alle pagina’s van je website optimaliseren met een goed gekozen vindbare (zoekbare) titel, juiste url-omschrijving, beschrijving van de inhoud, zoekwoorden, zoektermen in de tekst, koppen H1, H2, H3 enz..

 

Social Media

De verschillende Social Media zorgen er niet alleen voor dat je vertrouwen schept bij je klanten, ook zoekmachines “zien” dat je website belangrijk is. Wees creatief met de weergave van je profiel welke weer getoond wordt in de zoekresultaten.

 

Diensten Google

Wees eerlijk en vriendelijk voor Google, dan zal Google dat ook voor jou zijn. Inhaken waar je kan, zoals Google+, Google Maps, Google YouTube, Google Adwords, Google Analytics

Deze website gebruikt cookies. Hierdoor kan de website optimaal blijven werken en kan het gebruik van de website (anoniem) geanalyseerd worden. Door op "Accepteer" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Bekijk onze Cookieverklaring.